Polttavaa aurinkoa ja kärynyttä nahkaa

Australiassako ollaan niin takuuvarppina saat lämmöstä nauttia, täällä voit talvellakin ( kesä-elokuussa ) polttaa nahkasi jos et suojaa itseäsi mitenkään. Sunnuntaiksi iski melkoisen lämmön päälle ja silloin kävimme katsomassa huutokauppa varsoja. Noin 400 yksivuotiasta oli kaikkien nähtävillä ja pyydettäessä kasvattajat esittelivät niitä. Hienot kyllä erottu joukosta selkeesti ja ne olikin useimmiten hyvistä vahemmista. Nämä varsat sitten ma ja ti ovat huudettavissa kellä taskunpohjalla on muutakin kuin matti. Kallein varsa taisi mennä hieman alle 400 000 dollarin. Uskomattoman paljon siis rahaa johonkin mikä voi mennä viikossa jos tulee loukkaantuminen tai muu vamma. Toisaalta palkinnot täällä normi laukkakisoissakin on kovat, just sunnuntaina katsoimme siitosorilähtöä jonka palkinto oli yli 400 000 th. Hyvällä hevosella siis voi rikastuakkin. Tiistaina kävimme seuraamassa itse huutokauppaa ja kyllä siellä hevoset kaupaksi kävi, yksi huudettiin sisään meidän aikana, ei noussut myyntisumma vaaditun rajan. Toisaalla kasvattaja möi pilkkahintaan varsan jonka pelkkä orimaksu niin korkea ettei kattanut myynnistä saatua summaa.

Maanantaina vietimme Riinan kanssa päivää Hillaryssä, uimassa ja shoppailemassa sekä kävimme meriakvaariossa katsomassa haikaloja ym. Tällä reissulla onnistuin polttamaan nahkani niin hyvin että seuraava yö olikin aika tuskaa nukkua 😂  miten sitä onkin niin idiootti ettei ikinä opi ! Riinan osasin sentään suojata. Jessikalla oli onneksi aloeverageeliä mikä nopeesti lievittää poltetta, sitä pitää kotiinkin tuoda. Nyt ei enään juurikaan punoita ja väri muuttuu ruskeaksi pikkuhiljaa.

HillaryssA

Uimassa pientä voimistelua samalla

Meriakvaarion ihmeitä

Haiven

Shoppailua

Normaalirytmiin aletaan pääsemään pikkuhiljaa, enään ei tunnu siltä että iltapäivällä pitäisi painua yöunille ja taasen yöllä herätä päivän hommiin. Riina on päässyt jo ratsatamaankin ja nyt ois toiveissa nähdä kenguruitakin. Varoituskylttejä on siellä täällä mutta yhtään emme ole vielä ponganneet. Tänään lämpötila + 26 ja vähän yli kunnes loppuviikoksi nousee jopa + 39 asteeseen, huhheijaa sanon minä. Katsellaan mitä puuhataan seuraavaksi.

T.punanahka

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *